Lokaal

Beste jeugdvereniging

Indien u interesse heeft in het huren van ons lokaal, 't Ravotje, kan u contact opnemen met onze lokaalverantwoordelijken Sofie De Taeye of Bieke Matthijs via:

- lokaal@scoutsbrakel.be

- +324 78 95 40 01 (Sofie)

- +324 72 30 74 90 (Bieke)

Het verhuur in de kerst- en zomervakantie gebeurt via het Centrum voor Jeugdtoerisme (CJT). Om te reserveren kan u een kijkje nemen op http://www.jeugdverblijven.be/nld/Details.aspx?d=219 (of CJT Scouts Brakel googelen als de link niet werkt).
De kostprijs voor het lokaal bedraagt 150 euro per weekend en 80 euro per nacht. Wij vragen ook een waarborg, deze bedraagt 300 euro voor een weekend of 50 euro per nacht voor langere verblijven (met een minimum van 300 euro). De waarborg wordt na het verhuur, verminderd met het verbruik (ongeveer 35 euro per nacht in de winter en 25 euro per nacht in de zomer) en eventuele schade, teruggestort.

Het huisreglement en contract vindt u hieronder

Stevige scoutslinker
Leiding Scouts Brakel-Lierde