Beste ouders

Naar aanleiding van ons overgangsweekend dit weekend, rest er ons nog een belangrijke mededeling te doen, of liever: onze vrienden van het oudercomité willen dat graag doen:

Beste ouders

Zopas werden alle komende activiteiten tot en met het einde van dit scoutsjaar geüpdatet. U vindt alle info onder activiteiten, maar hieronder lijsten we voor u de belangrijkste to do's op:

Fiscale aftrekbaarheid voor kampen en weekends kinderen tot 12 jaar

Nieuws i.v.m. de dassen!

De langverwachte bestelde dassen zullen beschikbaar zijn tijdens de vergadering op zondag 30 april. Een das kost 8 euro.

Doen die individuele steekkaarten misschien nog vaag een belletje rinkelen? Of bent u nieuw bij de scouts en heeft u daar nog nooit van gehoord? In alle geval: indien dat nog niet in orde of up to date is: leest u gauw verder.

Uniformnieuws!

Zoals u ziet zit de website in een nieuw jasje, en hoe fancy en praktisch dat er allemaal ook mag uitzien, uit ervaring weten we dat het geen kwaad kan om nieuwe systemen even toe te lichten, vandaar hieronder een korte introductie in de nieuwe si

Hieronder hebben we een poging gedaan om te verhelderen wat de groepsadministratie juist inhoudt, waar dat beest vandaan komt en waar het voor dient.