Nieuws

Hoi allemaal!

Er is opnieuw een lading pulls gearriveerd! Met dank aan Grafical (http://www.grafical.be) kunnen we het winterseizoen starten met een mooie en lekker warme scouts Brakel pull.

Beste ouders


Naar aanleiding van ons overgangsweekend dit weekend, rest er ons nog een belangrijke mededeling te doen, of liever: onze vrienden van het oudercomité willen dat graag doen:
 

Beste ouders

Zopas werden alle komende activiteiten tot en met het einde van dit scoutsjaar geüpdatet. U vindt alle info onder activiteiten, maar hieronder lijsten we voor u de belangrijkste to do's op:

Fiscale aftrekbaarheid voor kampen en weekends kinderen tot 12 jaar

Nieuws i.v.m. de dassen!

Een nieuwe lading dassen zal beschikbaar zijn vanaf de vergadering op zondag 10 december. Een das kost 8 euro. 

Doen die individuele steekkaarten misschien nog vaag een belletje rinkelen? Of bent u nieuw bij de scouts en heeft u daar nog nooit van gehoord? In alle geval: indien dat nog niet in orde of up to date is: leest u gauw verder.

Uniformnieuws!

Zoals u ziet zit de website in een nieuw jasje, en hoe fancy en praktisch dat er allemaal ook mag uitzien, uit ervaring weten we dat het geen kwaad kan om nieuwe systemen even toe te lichten, vandaar hieronder een korte introductie in de nieuwe si

Pagina's

Abonneren op Nieuws