Afscheid oudercomité

Beste ouders

Naar aanleiding van ons overgangsweekend dit weekend, rest er ons nog een belangrijke mededeling te doen, of liever: onze vrienden van het oudercomité willen dat graag doen:

'Beste scoutsleiding, leden, ouders,

We hebben er als oudercomité al een paar jaartjes op zitten (7)…mooie momenten gehad, leuke vergaderingen, toffe activiteiten,  veel plezier  en vooral goede herinneringen aan over gehouden…   De stilaan “ouder wordende” mannen  ;-) , willen graag de fakkel overdragen aan de jongere “garde”…  Voor één keer dus niet “boer zoekt vrouw”, maar ”oudercomité zoekt overnemers”.

Wij bieden jullie met veel plezier een laatste overgangsontbijt aan (moet niet altijd het laatste avondmaal zijn…) op zaterdag 30 september.  Maar…we zullen zeker komen nagenieten op de activiteiten van onze opvolgers !

De inhoud van onze ”schatkist” (gepantserd,  5 hangsloten, kettingen, warmtesensor, irisscan, enz…m.a.w. moeilijk te kraken) dragen we graag (geheel of deels) over aan de  V.Z.W. , die ons indertijd trouwens de kans gaven om het oudercomité financieel op te starten…

….of aan een nieuw, wild enthousiast team, die onze scoutsleiding en leden in de toekomst verder ondersteunen  en super momenten kan bezorgen !

Interesse ?  Spreek ons gerust aan !

Wij hebben in ieder geval genoten !

Filip, Geert, Erik, Rudy.'

Uiteraard niet alleen een groot verlies voor ons als leiding, maar ook voor jullie als ouder! Wie smulde nu niet van hun heerlijke ontbijt voor overgang? Of wie genoot er niet van hun legendarische, übergezellige kerstboomverbrandingen? Wij alleszins wel...

Indien er zich onder jullie ouders zouden zijn (individueel of in groep) die zich geroepen zouden voelen om deze schitterende tradities verder te zetten, of misschien zelfs om het over een volledig andere boeg te gooien, dan horen wij dat graag! De leden van het oudercomité zullen er bij zijn dit weekend, aarzel vast en zeker niet om hen of de groepsleiding hierover aan te spreken (:

Dan rest er ons enkel nog om hen uit naam van alle leiding (zowel de huidige leidingsploeg als die van de afgelopen 7 jaar) te bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan: MERCI!

Stevige linker
De groepsleiding