Update einde scoutsjaar

Beste ouders

Zopas werden alle komende activiteiten tot en met het einde van dit scoutsjaar geüpdatet. U vindt alle info onder activiteiten, maar hieronder lijsten we voor u de belangrijkste to do's op:

Stevige scoutslinker

De Groepsleiding

P.S. Sommige ouders maakten reeds de opmerking dat het mogelijk was dat we schriftelijke ouderlijke toestemming nodig hebben 'om kinderen mee over de grens te mogen nemen', gezien ons kampterrein zich vlak tegen de Franse grens bevindt (zie foto in pdf in bijlage). We vragen nog na bij de gemeente en via Scouts & Gidsen Vlaanderen in welke mate dit nodig/verplicht is, maar indien wel zullen jullie wellicht zo'n attest moeten ophalen bij de gemeente en tekenen. Als jullie niets meer van ons horen, is dat het teken dat dit niet nodig is, anders krijgen jullie nog een mailtje hieromtrent.