Lid worden

U kan uw zoon/dochter (vanaf het eerste leerjaar) inschrijven door volgend formulier in te vullen. De inschrijving is compleet van zodra u het lidgeld van 35 euro per ingschreven lid overmaakt op rekening BE29 2850 3271 1964 met vermelding van 'Lidgeld <naam lid/leden>'.
Indien u nog niet zeker bent, laat zoon/dochter dan gerust één of twee keer gratis en vrijblijvend proberen om te zien hoe het hem/haar bevalt! Gelieve dit op voorhand wel aan de takleiding mee te delen, en hen enkele contactgegevens te bezorgen waarmee ze jullie kunnen bereiken in het onwaarschijnlijke geval van nood. Vanaf een derde deelname vragen we wel om officieel tot inschrijven over te gaan.

Raadpleeg als nieuwe scoutsouder ook vast en zeker het tabblad 'Info', waar we u alle info geven die u nodig hebt om te weten wat u van een scoutsjaar moet verwachten.

Gegevens lid
Indien u geen thuistelefoon heeft, laat u dit veld leeg
Indien uw kind (nog) geen GSM-nummer heeft, laat u dit veld leeg
Indien uw kind (nog) geen e-mailadres heeft, laat u dit veld dan leeg
- Kapoenen: 1ste en 2de leerjaar - Kabouters (meisjes) en welpen (jongens): 3de t.e.m. 5de leerjaar - Jonggidsen (meisjes) en jongverkenners (jongens): 6de leerjaar t.e.m. 2de middelbaar - Givers: 3de leerjaar t.e.m. 5de middelbaar - Jin: 6de middelbaar
Het rekeningnummer van waar geld (meestal) op onze rekening zal worden overgemaakt
Gegevens eerste contact
Vul hier de gegevens in van de persoon die het vaakst zijn/haar e-mail checkt, het vaakst zijn/haar GSM bij de hand heeft,...
Enkel indien verschillend van adres kind
Gegevens tweede contact
Gelieve ook deze velden in te vullen, ook al is het eerste contact het belangrijkste. In noodsituaties moeten we steeds beide contacten kunnen bereiken!
Enkel indien verschillend van adres kind
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.